Jednostavno čisto!
nasi proizvodi
deus
SAČUVAJMO PRIRODU!
Molimo Vas, ne štampajte ovu stranicu ako nije neophodno

Mapa sajta
pravno obaveštenje
© Beohemija Inhem
Početna strana > Naši proizvodi > Da se veš prepozna
Nije svejedno čime peremo veš. Ni zbog samih tkanina, ni zbog veš mašina, ni, što je najvažnije, zbog našeg zdravlja. Jer, uzalud je ako jedan deterdžent odlično uklanja prljavštinu, ukoliko skraćuje vek tkanini, ili ona posle pranja iritira kožu.

O svemu ovome stručnjaci “Beohemije Inhem“ su strogo vodili računa razvijajući paletu “Duel” proizvoda, tako da naši deterdženti, omekšivači, izbeljivači po učinku daju maksimum, ali i zadovoljavaju najstrožije standarde u pogledu zdravstvene ispravnosti. Sa “Duelom” u kući imate sve ono što je potrebno za efikasnu i kompletnu nega veša.

Aktivni sastojci odabrani su tako da uspešno uklanjaju sve vrste mrlja i nečistoća, pa će veš opran našim deterdžentima uvek biti za nijansu belji, čistiji i mirisniji. Postignuti su efekti dubinskog pranja, a specijalni dodatak oblaže vlakna tkanine, čime je olakšano peglanje. Oni se ponašaju i kao omekšivači vode i tako omogućavaju sredstvima za beljenje da vešu povrate sjaj i belinu, a sprečavaju ponovno hvatanje rastvorene prljavštine na tkanini.

Naši deterdženti i omekšivaču su, istovremeno, i savršen odgovor na izazov praktičnosti, jednostavnosti i uštede.
ogledalo kuce
Da se veš prepozna