Početna strana > Naši proizvodi > Ogledalo kuće
Novosti distributeri video klipovi Galerija kutak kontakt
Ogledalo kuće
Raznovrstan proizvodni asortiman “Beohemija Inhem” zaokružuje bogatom ponudom iz oblasti kućne hemije gde je moguće naći sve ono što je danas potrebno jednom savremenom domaćinstvu. Naši deterdženti za pranje posuđa proizvod su najnovijih saznanja i visoko kvalitetnih sirovina koji efikasno odstranjuju sve vrste nečistoća, a specifični ekstrakti biljke Aloe Vera i glicerin štite kožu ruku. Posle pranja posuđe se lako ispira i nije potrebno da se briše, a na raspolaganju su različite mirisne note deterdženata.  

U ponudi su i sredstva za temeljno pranje svih staklenih površina, koja ne ostavljaju tragove i sa prijatnim mirisnim notama svežine, abrazivna sredstva sa pojačanim dejstvom za pranje, čišćenje, odmašćivanje i poliranje kao i sredstva za čišćenje i održavanje sanitarija, podova i nameštaja.  

Svi naši proizvodi su maksimalno ekonomični i efikasni, a u njihovom koncipiranju poštovani su najviši standardi, bilo da se radi o odabiru sirovina ili, pak, o tehnološkom postupku proizvodnje.
da se ves prepozna