Beograd, 22. jun 2012. godine
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Beohemija treću godinu za redom uz trku „Duel u venčanicama”

duelvencanice

Summer Feeling protrčao Beogradom!


Treća po redu trka „Duel u venčanicama” održana je danas na Trgu Nikole Pašića, a Sanja Čigoja je pobednica! Ona je stazu dugu 150 metara pretrčala za 19,28  sekundi, dok je preko 100 pripadnica lepšeg pola učestvovalo u ovogodišnjem „Duelu u venčanicama”, obojivši čitav Beograd u belo!

Druga na cilj je stigla Sanja Ilić, dok je treće mesto pripalo Slađani Vujović. Laskavu titulu miss trke Duel u venčanicama ponela je Marija Rnić. Za tri najbrže, kao i za najlepšu učesnicu, Beohemija je pripremila poklone iznenađenja u vidu vrednih paketa sa proizvodima - Duel Summer Feeling!

„Beohemija je treću godinu za redom ponosni pokrovitelj sada već tradicionalne trke „Duel u venčanicama“, jer su kreativnost i originalnost koji krase ovu manifestaciju, vrednosti i naše kompanije. Ove godine SummerFeelingprotrčao je Beogradom, obojivši ga u belo! Sjajno je imati ovakvu manifestaciju, čestitam pobedinici i damama koje su danas učestvovale i nadam se da se vidimo sledeće godine u novom „Duelu u venčanicama“, rekao je Dejan Ivanović, brend menadžer Poslovnog sistema Beohemija.

Manekenka  i voditeljka Katarina Vučetić, kao podrška takmičarkama u venčanici označila je start ovogodišnje trke pucnjem iz pištolja, dok su se za regularnost trke pobrinule sudije Atletskog Saveza Srbije.

“Duel trku u venčanicama i ove godine pratili su brojni Beograđani i turisti, a slika predivnih dama koje u belim haljinama trče ka cilju poslata je u svet kao zanimljiva razglednica iz naše prestonice”, rekla je Zorica Jovanović, urednica magazina “Venčanje”.

Trku „Duel u venčanicama“ podržala je i Turistička organizacija Beograda, a Summer Feeling i sportski duh u venčanicama verujemo da će i ove godine manifestaciju kotirati među 100 događaja kojima treba prisustvovati!