Početna strana > Naši proizvodi >Duel Baby Sensitive
Duel Baby Sensitive
Dostupno u pakovanjima:

Duel Baby Sensitive 500g

Duel Baby Sensitive 1kg

Duel Baby Sensitive 3kg

Duel Baby Sensitive 3,6kg

Preporučujemo sa:

Omekšivač Duel Baby CareOmeksivac baby care
Novosti distributeri video klipovi Galerija kutak kontakt
Duel Baby Sensitive
talas

FORMULA

Proizveden primenom najsavremenijih tehnologija, po najvišim evropskim stanardima kvaliteta, uz poseban odabir komponenata, specifična  blaga  formulacija DUEL Baby Sensitive-a efikasno će ukloniti i najtvrdokornije fleke, a istovremeno čuvati boju nežnih tkanina. 
Formulacija je namenjena za određeni segment tkanina koje treba oprati od specijalnih fleka, osvežiti boju, a ujedno je namenjena za pranje odeće beba i osoba sklonih iritaciji kože.

DERMATOLOŠKI TESTIRAN


Duel Baby Sensitive deterdzent je dermatološki testiran u relevantom institutu evropske unije, i kao takav se preporučuje za odojčad i osobe sa osetljivom kožom, sklonom iritacijama.

OMEKŠAVA

Zahvaljujući obogaćenoj formulaciji Duel Baby Sensitive-a, već posle nekoliko pranja primećuje se efekat mekoće veša.  Formula Duel Baby Sensitive deterdženta je obogaćena dodacima koji vešu daju mekoću.

EKONOMIČAN

Duel Baby Sensitive pruža optimalnu meru, imajući u vidu da se dečija odeća najviše prlja i najčešće pere.

MIRIS

Duel Baby Sensitive nema potencijalnih alergena. Pažljivo odabrana mirisna nota bez alergena, koja je usaglašena sa međunarodnim standardima, opranom vešu daće dugotrajanu svežinu i nežan miris.

da se ves prepozna